TDM Group

De link tussen jouw bedrijf en Europese onderaannemers

Ons aanbod

Europese onderaannemers

Betaalbare en gekwalificeerde arbeidskrachten worden schaars en het belang van veiligheid op de werf neemt steeds meer toe.

TDM Group speelt in op deze noden en heeft steeds een 250-tal Europese onderaannemers ter beschikking

Expertise

Van metselwerken, lassen, voegwerken of montage tot afbraak, stellingbouw en betonherstellingen.

Dit is slechts een fractie van de expertise die TDM Group te bieden heeft. Onze werkkrachten hebben elk hun specialiteit en zijn experten in hun vakgebied.

Veiligheid als grootste prioriteit

Bij TDM Group staat veiligheid bovenaan de lijst met prioriteiten.

Tal van onze werkkrachten hebben een geldig  VCA-attest en beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidsschoenen, helm en fluovestjes.

Administratie

Ons administratief team controleert de wettelijke documenten van iedere werkkracht en voorziet ze indien nodig van gepaste opleidingen via gecertifieerde instellingen.

Ook de werftoegang via Checkin@work en de verplichte Limosa-aangifte wordt door TDM Group verzorgd.

OVER ONS

Thomas De Meyere, oprichter van de TDM Group, startte zijn carrière als werfleider in de bouwsector. Snel werd hem duidelijk dat onze Belgische werven lijden onder het tekort aan werkkrachten met goede vakkennis. In een eerder toevallige ontmoeting met Europese onderaannemers, zag hij het potentieel en de voordelen van een samenwerking met deze buitenlandse werkkrachten. Gestart met een 5-tal arbeiders in 2016, kan hij nu, anno 2021, rekenen op een team van 150.

Op een aantal bouwwerken waar TDM Group actief was, kwam vervolgens de vraag om deze werven schoon te maken voor oplevering. TDM Group kon hier onmiddellijk op inspelen dankzij de flexibiliteit van haar werkkrachten. In 2020 richtte Thomas De Meyere  het poetsbedrijf TK Cleaning op. Jong en vol ambitie, trachten ze nu het Meetjesland te veroveren met hun zeer uiteenlopende schoonmaakdiensten.

Net als betrouwbare werkkrachten, staat of valt een bouwwerf met de beschikbaarheid en voorraad van kwalitatieve bouwmaterialen. De oprichting van TDM Trading & Logistics heeft dan ook als doel om de bouwsector te ondersteunen met de aankoop van en opslagmogelijkheden voor bouwmaterialen.

Eveneens opgericht in 2020, staat TDM Renting voor de verhuur van wagens en lichte vracht.